Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Het plaatsen van een bestelling betekent automatisch dat je akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.
 
Feel Funky is gevestigd te Lepelstraat (Noord-Brabant). Feel Funky staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel West-Brabant onder nummer 20131793.
BTW-ID is NL001733510B60. Alle artikelen in onze winkel zijn vrijgesteld van BTW.
 
 
Betalen
 
Wij versturen je bestelling pas als je betaling bij ons binnen is. Je kunt bij het plaatsen van je bestelling aangeven hoe je wilt betalen. Je hebt 3 opties:
 
1. Via een bankoverboeking naar onze bankrekening. Je stort het totaalbedrag incl. verzendkosten op IBANnr: NL 98 INGB 0004250833 t.n.v. Feel Funky te Lepelstraat onder vermelding van het ordernummer.
Voor betalingen d.m.v. een buitenlandse bankrekening:
IBAN: NL 98 INGB 0004250833  BIC: INGBNL2A.

2. Wanneer je kiest voor Ideal word je na het afronden van de bestelling automatisch doorgelinkt naar de Ideal-pagina. Daar kun je je betaling via je bankrekening direct afronden.
 
3. Via Paypal gekoppeld aan uw creditcard (Visa of MasterCard) en/of uw bankrekening. Hiervoor wordt overigens wel
€ 0,35 + 3,4% van het totaalbedrag aan transactiekosten in rekening gebracht.
Klik hier voor meer informatie over Paypal.
Bij Paypal kan, indien nodig, gebruikt gemaakt worden van de Paypal Retourkostenvergoeding.
 
Nadat je besteld hebt ontvang je van ons een orderbevestiging via email met alle gegevens. Betaal a.u.b. binnen 10 dagen. Bij niet tijdig betalen volgt een aanmaning met extra kosten voor de klant. Volgt dan nog geen betaling dan kunnen wij het incassobureau inschakelen waarbij ook de incassokosten voor rekening van de klant komen.
Bij een bestelling van meer dan € 100,= (excl. verzendkosten) ontvang je gratis een kadobon t.w.v. € 5,=.
 
 
 
Verzending
 
Uit milieu-overwegingen zullen wij voor het verzenden van je bestelling zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal hergebruiken. Het kan dus zijn dat je bestelling in een al gebruikte doos of envelop verstuurd wordt.
Verzendkosten worden berekend op basis van de geldende PostNL-tarieven. Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt en uiterlijk 2 werkdagen nadat je betaling bij ons binnen is verzonden.
Over het algemeen worden bestellingen (indien mogelijk) in een envelop verstuurd om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De tarieven hiervan variëren, afhankelijk van het gewicht, van € 0,83 tot  € 4,15.
Wil je graag je zending kunnen volgen dan kun je ook kiezen voor een brievenbuspakje van PostNL met track&trace. De verzendkosten bedragen dan standaard € 3,50.
Sommige artikelen (zoals b.v. zonnebrillen of tassen) zijn te kwetsbaar, te groot of te zwaar voor brievenbuspost en zullen als pakket verzonden moeten worden. Hiervoor rekent PostNL € 6,95.
Je kunt het pakket natuurlijk wel verder aanvullen tot max. 10 kg. PostNL levert het pakket doorgaans 1 werkdag na verzending af.
 
Bij pakketpost (van 2 tot 10 kg) kun je ook kiezen voor verzending via DHL. DHL rekent hiervoor € 5,75 en het pakket wordt doorgaans binnen 2 à 3 dagen bij je afgeleverd.
 
LET OP! Feel Funky is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van artikelen tijdens de verzending.
 
 
 
Ruilen/retourneren
 
Mocht je een artikel willen ruilen of retourneren neem dan binnen 3 dagen na ontvangst contact met ons op via email. Je kunt artikelen alleen terugsturen met aangehechte prijskaartjes, in ongebruikte staat en binnen 14 dagen na de ontvangstdatum. Graag terugsturen naar het correspondentieadres:
Feel Funky
Vagevuur 13
4664 RL  Lepelstraat
De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant zelf. 
Heb je je bestelling via Paypal betaald dan kun je gebruikmaken van de Paypal Retourkostenvergoeding.
LET OP: piercings en bikini's kunnen vanuit hygiënisch oogpunt niet geruild of geretourneerd worden.
 
 
 
Privacy
 
De persoonsgegevens van de klant worden nooit aan derden verstrekt en door ons alleen gebruikt voor het verwerken van je bestelling, het klantenbestand en het verzenden van nieuwsbrieven. Op de website wordt wel gebruik gemaakt van cookies. Deze dienen slechts voor de registratie van het aantal bezoekers, waar onze bezoekers vandaan komen en hun surfgedrag op onze website. Er worden daarbij geen persoonsgegevens opgeslagen. Wil je geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen dan kun je ons dat via email laten weten.
 
 
 
Geschillen
 
Een geschil is aanwezig zodra een partij verklaart dat zulks het geval is.
Op alle overeenkomsten en transacties van Feel Funky is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.
Alle geschillen, hoe ook genaamd, zullen worden onderworpen aan het oordeel van de Nederlandse bevoegde rechter, zulks met uitsluiting van alle andere arbitrerende, adviserende en rechtsprekende lichamen.